Over Maison!

Sinds 30 november 2017 zijn wij gevestigd op de Woonboulevard van Barendrecht. Wij zijn premium dealer van Rivièra Maison en verkopen hiernaast ook andere merken zoals mooie zijden bloemen van'Silka Flowers' , sierkussens van 'Dutch-Decor' en industriële meubels van 'Tower Living'.

Hiernaast hebben wij een 'Maison Home Collection' ontwikkeld om ons aanbod aan u te verbreden. De 'Maison Home Collection' bestaat uit diverse bankstellen en eetkamerstoelen welke u zelf helemaal kunt samen stellen. Wij adviseren u graag over het zitcomfort, kleurstelling en materialen.

Wat wij belangrijk vinden is om u een unieke beleving te geven. Van uw bezoek aan onze winkel tot aan het gevoel wat u in huis creëert met onze accessoires en meubelen. Wij helpen u graag in onze winkel met het geven van informatie en u kunt gebruik maken van ons gratis interieuradvies. U kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze interieur stylisten. Wij kijken hierbij naar uw wensen, budget en de beschikbare ruimte. U kunt hiervoor een afspraak maken via interieuradvies@maisonbarendrecht.nl