KLANTENSERVICE

BESTELLEN

  • Per e-mail

Op het moment dat je een bestelling hebt gedaan, ontvang je per e-mail een orderbevestiging. In deze orderbevestiging staat je ordernummer en een overzicht van je bestelde artikelen.

Wanneer je bestelling klaar staat voor verzending ontvang je een e-mail met hierin een Track & Trace code.

  • In 'mijn account'

Log in op de website met je account. Details van de order kun je zien door op ‘bekijk bestelling’ te klikken.

  • Bestelling Annuleren en/ of wijzigen

Je kunt de online bestelling niet annuleren of wijzigen zodra je de bestelling hebt afgerond. Je bestelling is dan al in proces.

Als je nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

BETALEN

U kunt uw bestelling betalen via IDEAL wanneer u kiest om uw bestelling te laten leveren en wanneer u uw bestelling wilt afhalen in de winkel.

Wanneer u voor de optie afhalen in de winkel kiest, staat uw bestelling de eerst volgende dag voor u klaar.

  • Er is helaas geen mogelijkheid om online met een cadeaubon te betalen.
  • U kunt online geen volle stempelkaarten inleveren, dit is alleen in de winkel mogelijk. U kunt deze nog inleveren in de winkel t/m 30 september. Wij geven geen nieuwe stempels meer.

BEZORGEN/ AFHALEN

Verzendkosten voor een online bestelling

Verzendkosten Accessoires:

Bestelling tot € 50,- in Nederland € 5,95 (PostNL thuisbezorgd)

Bestelling meer dan €50,- in Nederland; Gratis

Verzendkosten Meubels:

De bezorgkosten voor onze sale meubelen en onze klein meubelen zijn € 65,-

Wilt u uw bestelling afhalen? Dan is dit ook mogelijk. U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. Afhalen is weer mogelijk vanaf 10 februari. In de meeste gevallen staat uw bestelling de volgende werkdag voor u klaar. U ontvangt van ons een bevestiging wanneer uw bestelling klaar staat. In overleg kan dit in een vooraf besproken tijdvak afgehaald worden aan de voorkant van onze winkel.

RETOURNEREN

  • Accessoires: Accessoires kunt u binnen 14 dagen terugsturen naar onderstaand adres. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. De producten moeten in een juiste en ongebruikte staat zijn en in de originele verpakking. Wij vragen u uw retour in de originele doos terug te zenden het bijgeleverde retour-formulier in te vullen. Retourneren kan naar:

Maison Barendrecht

Van het Hoffstraat 22

2991 XP Barendrecht

  •  Meubelen: Het retourneren van meubelen gaat altijd in overleg. Als de meubelen geretourneerd worden, zal hier een afhaal afspraak voor worden gemaakt. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Let op: Sale accessoires en meubelen kunnen niet naar ons geretourneerd worden.

U ontvangt het betaalde bedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening. U ontvangt het bedrag op dezelfde manier terug als waarop u uw betaling heeft voldaan. Indien uw bestelling beschadigd is afgeleverd, zullen wij de kosten van het retourneren voor u vergoeden. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling kosteloos terug te brengen in onze winkel.

CONTACT

Voor vragen over u bestelling kunt u contact met ons opnemen via:

T: 0180-239530

E: Webshop@maisonbarendrecht.nl

Wij zijn tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar.